Herfstrit 2018

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
23/09/2018
09:00


Ook dit najaar heeft Motor Toer Club (MTC) “de Padd’nrieders” uit Wapenveld weer een mooie toerrit uitgezet voor de motor- en toerliefhebbers. Deze zogenaamde herfstrit vindt plaats op zondag 23 september. De route gaat binnendoor richting Winterswijk en vervolgens langs de grens naar ‘s-Heerenberg en dan via Bronckhorst terug naar Wapenveld. De start en inschrijving van deze motortoerrit is ’s morgens tussen 09.00 en 10.00 uur bij het thuishonk “Tapperij Teun” aan de Groteweg 24 in Wapenveld.

Iedereen die motor rijdt is van harte welkom om mee te rijden, dus ook als je geen lid bent van “de Padd’nrieders”. Het maakt niet uit welk type rijder je bent en hoeveel ervaring je hebt. Er is altijd wel een groep motorrijders bij wie je kan aansluiten en met wie je die dag kan meerijden. Een mooie kans om eens te ervaren hoe het is om in een groep te rijden en om nieuwe motorrijders te ontmoeten.

Inschrijving en deelname aan deze rit is voor leden van “de Padd’nrieders” gratis. Niet leden betalen 5 euro. Voor dit bedrag ontvang je een kop koffie en de route, die ondertussen in jouw navigatiesysteem kan worden geladen. Heb je geen navigatie en wil je toch meerijden? Dat kan. Je kunt je dan aansluiten bij een groep motorrijders die wel een navigatiesysteem hebben.