De Padd’nrieders

De Padd’nrieders is een motortoerclub in Wapenveld waar iedere motorrijd(st)er welkom is en waar iedereen zich snel thuis zal voelen. De  club heeft ruim 100 leden waarvan de meesten wonen in Wapenveld, Heerde, Hattem, Epe en Wezep. Ook motorrijders buiten de noord Veluwe zijn lid van onze mooie club.

De club richt zich vooral op het toerrijden.
Elk jaar worden er een aantal ritten uitgezet, die in kleine groepjes of individueel kunnen worden gereden. Uitvalsbasis voor de toerritten van de club is Tapperij Teun te Wapenveld.

Aan het grootste deel van deze toerritten kan ook worden deelgenomen door niet-leden. Als “introducee’ mag je 1 maal per jaar gratis deelnemen. Hiervoor krijg je dan voor vertrek een kop koffie. Tijdens de koffie wordt de route in jouw navigatie geladen. Heb je geen navigatie maar wil je wel graag meerijden? Geen probleem. Je kan dan meerijden met een groep die wel met een Tom Tom  of Garmin rijdt. Een aantal andere evenementen, zoals de buitenlandtoer en de barbecue avond, zijn alleen bestemd voor leden. Word dus snel lid voor maar € 30,00 per jaar.

Bestuur

Het bestuur van onze vereniging ziet er als volgt uit:

v.l.n.r. : Jan Hulsbergen, Teuntje Nijhof, Dennis Tijssen, Bernd Bode, Frits van der Tuin, Collin van der Kamp, Fred Gerson

Bernd Bode
Voorzitter

Collin van der Kamp
1e Secretaris

Jan Hulsbergen
Penningmeester

Dennis Tijssen
Lief & Leed

Teuntje Nijhof
Redactie Clubblad

Frits van der Tuin
2e Secretaris

Fred Gerson
Algemeen Bestuurslid