Sluitingsrit 2018

Op zaterdag 20 oktober sluiten de Padd’nrieders het toerseizoen af met een toerrit. De start en inschrijving is ’s morgens tussen 09.00 en 10.00 uur bij het thuishonk Tapperij Teun aan de Groteweg 24 in Wapenveld en na afloop is er een kop snert voor de deelnemers, op dezelfde locatie.

De tocht is ongeveer 220km en gaat eerst naar het zuiden. Via Loenen gaan we naar de altijd mooie Posbank. Daarna schampen we Arnhem en rijden parallel aan de Rijn, soms over dijkjes, naar het westen. Over de zuidelijke Veluwe gaan we weer omhoog, om weer via Loenen door het mooie broekland naar Wapenveld terug te rijden.
Alle motorrijders (dus ook niet-leden) die willen meerijden, zijn van harte welkom. Leden kunnen gratis meerijden, de kosten voor niet-leden bedragen 5 euro. Hiervoor krijg je een kop koffie vooraf en een kop snert na afloop, en de route wordt ter plekke in jouw navigatiesysteem geladen. Heb je geen navigatie en wil je toch meerijden? Dan kun je je aansluiten bij een groep motorrijders met navigatie.

MTC de Padd’nrieders organiseert jaarlijks meerdere toerritten en evenmenten waaronder de Avond4daagse in juni, de excursierit in juli, de buitenlandtoer in het eerste weekend van september en een feestavond in november. De buitenlandtoer en de feestavond zijn alleen toegankelijk voor leden. Wil je lid worden van MTC “de Padd’nrieders” voor maar 27,50 euro per jaar of meer informatie over het lidmaatschap, klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *