Meirit 2018

Ook dit voorjaar heeft Motor Toer Club (MTC) “de Padd’nrieders” uit Wapenveld weer een mooie toerrit uitgezet voor de motor- en toerliefhebbers. Deze zogenaamde meirit vindt plaats op zaterdag 12 mei. De start en inschrijving van deze meirit is op zaterdag 12 mei ’s morgens tussen 09.00 en 10.00 uur bij het thuishonk “Tapperij Teun” aan de Groteweg 24 in Wapenveld.

De rit is ongeveer 250 kilometer lang.
Iedereen die motor rijdt is van harte welkom om mee te rijden, dus ook als je geen lid bent van “de Padd’nrieders”. Het maakt niet uit welk type rijder je bent en hoeveel ervaring je hebt. Er is altijd wel een groep motorrijders bij wie je kan aansluiten en met wie je die dag kan meerijden. Een mooie kans om eens te ervaren hoe het is om in een groep te rijden en om nieuwe motorrijders te ontmoeten.
Inschrijving en deelname aan deze rit is voor leden van “de Padd’nrieders” gratis. Niet leden betalen 5 euro. Voor dat bedrag ontvang je een kop koffie en de routebeschrijving voor in jouw navigatiesysteem.
In de loop van het jaar organiseert MTC “de Padd’nrieders” meerdere toerritten waaronder de avond4daagse in juni, een excursierit in juli en de jaarlijkse buitenlandtoer in het eerste weekend van september.
Zowel de buitenlandtoer als het jubileumfeest zijn alleen toegankelijk voor leden. Wil je meer informatie over MTC “de Padd’nrieders” of over het lidmaatschap van slechts 27,50 euro per jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *