Sluitingsrit met snert

Sluitingsrit met snert

Op zaterdag 14 oktober 2017 sluit MTC “De Padd’nrieders” uit Wapenveld haar motortoertocht seizoen af met haar jaarlijkse sluitingsrit met ter afsluiting een kop snert.

Deze rit is ongeveer 225 kilometer lang en gaat onder andere via het prachtige park de Fries-Drentse Wouden naar de mooie waterpoort in Sneek.

Een ieder die het leuk vindt om mee te rijden (dus ook als je geen lid bent!) is van harte welkom. De kosten voor niet-leden bedragen 5 euro. Hiervoor krijg je een routebeschrijving, een kop koffie en aan het einde van de rit een kop snert in ons thuishonk, Tapperij Teun. Leden kunnen gratis meerijden.

Inschrijving

De inschrijving en de start is zaterdag 14 oktober a.s. tussen 09:00 en 10:00 uur bij Tapperij Teun aan de Groteweg 24 in Wapenveld. Voor vertrek krijgt je een kop koffie terwijl ter plekke de route in jouw GPS kan worden geladen. Heb je geen navigatie en wil je toch meerijden? Dat kan. Je kunt je dan aansluiten bij een groep motorrijders