Jaarlijkse herfstrit

Jaarlijkse Herfstrit

Ook dit najaar heeft Motor Toer Club (MTC) “de Padd’nrieders” uit Wapenveld weer een mooie toerrit uitgezet voor de motor- en toerliefhebbers. Deze zogenaamde herfstrit vindt plaats op zondag 24 september. De start en inschrijving van deze motortoerrit is ’s morgens tussen 09.00 en 10.00 uur bij het thuishonk “Tapperij Teun” aan de Groteweg 24 in Wapenveld.

De rit is ongeveer 270 kilometer lang en leidt de motorrijders naar en door het oosten van ons land, Twente.
Iedereen die motor rijdt is van harte welkom om mee te rijden, dus ook als je geen lid bent van “de Padd’nrieders”. Het maakt niet uit welk type rijder je bent en hoeveel ervaring je hebt. Er is altijd wel een groep motorrijders bij wie je kan aansluiten en met wie je die dag kan meerijden. Een mooie kans om eens te ervaren hoe het is om in een groep te rijden en om nieuwe motorrijders te ontmoeten.

Deelname

Inschrijving en deelname aan deze rit is voor leden van “de Padd’nrieders” gratis. Niet leden betalen 5 euro. Voor dit bedrag ontvang je een kop koffie en de route, die ondertussen in jouw navigatiesysteem kan worden geladen. Heb je geen navigatie en wil je toch meerijden? Dat kan. Je kunt je dan aansluiten bij een groep motorrijders die wel een navigatiesysteem hebben.

In de loop van het jaar organiseert MTC “de Padd’nrieders” meerdere toerritten en activiteiten waaronder de seizoensopeningsrit, de avond4daagse in juni, de excursierit in juli, de buitenlandtoer in het eerste weekend van september en de feestavond. Bovendien bestaat de club dit jaar 25 jaar.
Aan het buitenlandweekend en de feestavond kan alleen worden deelgenomen als je lid bent van de Padd’nrieders.

Word dus snel lid! Al na 5 deelnames heb je jouw lidmaatschap terug verdiend.